Nevşehir Cumhuriyet Halk Partisinde rozet takma töreni düzenlendi.  

CHP Nevşehir İl Başkanlığında düzenlenen törende Ekim ayı içerisinde partiye merkez ilçen üye olan 106 kişiye parti rozetleri takıldı.  

Törende konuşan CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisidir” diyor. Sizler bugün Cumhuriyet Halk Partisi ailesine katılım sağlıyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Özellikle partimize sahip çıktığınızdan dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Önümüzde milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Hepimize önemli görevler düşüyor. Partimizde görev almanızı rica ediyorum. Kapı kapı dolaşıp insanlara partimizi anlatmanızı rica ediyorum. Tek adam rejiminde tek adamın istediği her şey oluyor. Bakın şu anda eğitim bitmiş durumda. Okullara çocuklarınızı gönderiyorsunuz. Geçenlerde televizyonda izledim. Okula giden iki öğrenciden biri aç. Sağlık bitmiş durumda. Hastanelere gidiyorsunuz doktorlar ilgilenmiyor. Daha iyi bir sağlık hizmeti alabilmek için özel hastanelere gidiyorsunuz. Eczanede ilaca katılım payı istiyor. Pazara gidiyorsunuz mevsim olarak turunçgillerden 15 TL den aşağı yok. Bu ekonomik sıkıntıların, çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmesi için sizler bizlere destek olmalısınız. Ülkemizi çağdaş medeniyet çizgisine ulaştırabilmek için el ele çalışacağız” açıklamalarında bulundu.  

Konuşmanın ardından partiye yeni üye olan kadın ve erkek üyelere rozetleri il başkanı Kamil Gülmez, Merkez İlçe Başkanı Semasi Yücel, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe ve parti yöneticileri tarafından takıldı.