Nevşehir Belediyesi tarafından kentteki çeşitli mahallelerde gerçekleştirilen altyapı yenileme ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince 2000 Evler Mahallesi, 350 Evler Mahallesi ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde gerçekleştirilen altyapı yenileme ve üstyapı çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile birlikte ziyaret ettiği çalışma alanlarında Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden çalışmalara ilşkin bilgiler alarak belediye personellerine kolaylıklar dileyen Başkan Savran, mahalle sakinleri ile de sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Amaçlarının altyapıdan kaynaklı su kesintilerini en aza indirerek vatandaşlara daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini olduğunu belirten Başkan Savran, bunun için belediye ekiplerinin haftanın yedi günü yoğun bir mesai harcadıklarını vurguladı.

Savran, “Önümüzdeki haftalarda başlayacağımız büyük altyapı yatırımları öncesinde sık sık su arızalarının meydana geldiği mahallelerdeki çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Arızalara ve beraberinde su kesintilerine sebep olan eski içme suyu hatlarımızı tamamen yeniliyoruz. Bunun için tüm ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. İnşaallah altyapısını yenilediğimiz bölgelerde uzun yıllar bir daha problem yaşanmayacak” dedi.