Nevşehir'de “Dolmuş Duraklarının” camları kimliği belirsiz kişilerce kırılırken, vatandaşlar ise; otobüs duraklarına zarar vermenin kimseye faydasının olmayacağını, ancak zararı olacağını diyerek tepki gösterdiler.

Nevşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma araçlarından faydalananlar için yapılan modern otobüs durakları vatandaşlara büyük bir konfor sağlarken bazı kendini bilmezler de bu duraklara zarar vermeye devam ediyor. Kendini bilmez kişiler Bekdik Mahallesi`nde bulunan otobüs durağının camlarını kırdı.

Ne istediniz otobüs durağından?

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir Bekdik mahallesi TOKİ 4.etap'ta otobüs durağına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırı yapıldı.

Nevşehir Belediyesi tarafından Bekdik Mahallesi'nde vatandaşların otobüs beklemeleri için yaptırılan, iki adet modern camlı dolmuş durağının cam kısmı ve Işıklı reklam panoları kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak kullanılamaz hale getirildiler.

Öte yandan camlarını kırarak durağa zarar veren kişilerin bulunması amacıyla çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Kim bu durak düşmanları!

Kendini bilmezler duraklara zarar vermesine mahalle sakinleride büyük tepki gösterdi. 

Aktif olarak hizmet eden otobüs duraklarının camlarının bilinçsiz kişiler tarafından kırıldığı düşünülürken, otobüs durağını kullanan vatandaşlar, “Bu cahilce davranışı sergileyen kişi veya kişilerin otobüs durağına değil kamu malına zarar vermişlerdir. Bu olayı gerçekleştirenlerin biran evvel bulunup cezalandırılmaları gerekir.” dediler.Vatandaşların araç beklerken kimi zaman yağmur ve kar yağışından kimi zaman şiddetli rüzgârlardan korunması amacıyla yapılan modern duraklara saldıranların, kısa sürede bulunması bekleniyor.