Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği ve Türkiye Harp Malul Gazi Şehit ve Dul Yetimler Derneği Nevşehir Temsilciğince ortak proje birliktelikleri devam ediyor.   

Mıhcılar Otomotiv Petrol Ürünleri Las. San. Tic. Ltd.. Şti. ile birlikte ‘‘Şehit ve Gazilerimiz için Varız’’  İş Birliği Protokolü 25.11.2021 günü Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan BİÇKİN, Türkiye Harp Malul Gazi Şehit ve Dul Yetimler Derneği Nevşehir Temsilciği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki DİDİNMEZ, Mıhcılar Otomotiv Petrol Ürünleri Las. San. Tic. Ltd.. Şti. Muhasebe Müdürü Bekir Sami YURTBİLİR tarafından imzalandı. 

Şehit yakınları, Gazilerimiz ve yakınlarının ekonomik hayatlarına bir nebze olsun katkı sağlayabilmek için Derneklerimiz ve Özel Teşebbüslerin bir araya gelerek her şeyi devletten beklemeden neler yapılabileceğinin güzel bir örneği gerçekleştirildi.  

Dernek başkanlarının yaptığı açıklamada Projenin Şehit yakınları, Gazilerimiz ve yakınlarına hayırlı olmasını diliyoruz. Projeye desteği ve katkılarından ötürü o günkü pompa satış değeri üzerinden akaryakıtta sağlayacakları indirim nedeniyle Mıhcılar Otomotiv Petrol Ürünleri Las. San. Tic. Ltd.. Şti. ne teşekkür ederiz. Firma tarafından indirim kartları temini sağlandıktan sonra dernek binalarımızda bu kartları ailelerimize dağıtımını gerçekleştireceğiz. Her iki dernek olarak farklı projelerin gerçekleşmesinde tüm kurum, kuruluşlar, gerçek ve tüzel kişiliklerce birlikte hareket ederek Şehit yakınlarımıza ve Gazilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.  

             İhsan BİÇKİN                                                                Zeki DİDİNMEZ 

Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği                          Türkiye Harp Malulleri Gazi Şehit ve Dul Yetimleri 

Yönetim Kurlu Başkanı                                              Derneği Nevşehir İl Temsilciliği 

Yönetim Kurulu Başkanı