Göreve başladığı günden itibaren kısa sürede halkın sevgisini kazanan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, boş vakitlerini halkın ve esnafların sorunlarını dinleyerek değerlendiriyor.  Vatandaşların iyi ve kötü günlerinde de yanında olan Savran, gittiği her yerde ilgi odağı oluyor.

Nevşehir'de Nereye Gitse Halk Onu Bağrına Basıyor 

Bazen öğrencilerle sohbet eden Başkan Savran, bazen de onlara tavsiyelerde bulunarak başarının yollarını anlatıyor. Güler yüzüyle halkın büyük sevgisini kazanan Belediye Başkanı Savran, katıldığı her programda da halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Sıradan bir siyasetçi tavrıyla değil tam bir Doktor edasıyla, samimi içten ve çalışkanlığı ile gönüllere dokunan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, gittiği her yerde herkesin Başkanı olduğunu gencinden yaşlısına vatandaşların gösterdiği sevgiyle ispatlıyor. Çocuklar, sevgisini Başkan Savran’a sarılarak ifade ederken; büyükler ise dua ve güler yüzleriyle yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini belirtiyor.

Önce teşhis sonra tedavi...

Nevşehir'in sevilen Doktor Başkanı Savran, göreve başlar başlamaz önce şehrin meselelerini rapor halinde röntgenini çekip, teşhis etti sonra tedaviye başladı.

Gerek samimiyeti ve güler yüzlülüğü gerekse çalışkanlığından dolayı 7’den 70’e herkesin kalbini kazanan Başkan Savran, Nevşehir'i adım adım gezerek, mahallelerin ihtiyaçlarına göre hizmetler üretiyor.

Hem çalışkan hem samimi...

Samimiyeti, nezaketi, birikim, tecrübe, hakkaniyet, adaletli yaklaşım ve duruşuyla kısa sürede tüm gönülleri fetheden Başkan Savran'ı Nevşehirli vatandaşlar gittiği heryerde bağrına basıyor. 

Nevşehir'de mahalle ve esnaf ziyaretlerinde Savran'a büyük sevgi gösteren vatandaşlar samimi duygularla, “Senin gibi idarecilere ihtiyacımız var. Bizlerin arasına gelip çay içiyor, sohbet ederek sorunlarımızı dinliyorsunuz. Allah sizden razı olsun. Sizin gibi her fırsatta halkın arasında olmaktan mutluluk duyan idarecilerimizin sayısını artmasını temenni ediyoruz” dediler.

Başkan Savran’ın sürekli kendileriyle birlikte olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Başkanımız hem çok çalışkan hemde çok samimi, sürekli bizlerle birlikte, bütün sorunlarımıza koşuyor. Aradığımızda telefonlarımıza cevap veriyor. Belediyeye gittiğimizde çok rahat kendisiyle görüşüyoruz. Nevşehir'in yetiştirdiği kendi öz bir evladı olarak gerçekten çok iyi bir insan, Başkanımız adam gibi adam” dediler.

Ziyaret ettiği her yerde gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine her kesimin yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılanan Başkan Savran, “7’den 70’e herkese hizmet sunabilme şuuru ile hizmet ediyoruz” dedi.

Kimseyi kırmadan, incitmeden, ötekileştirmeden ve hiç bir polimiğe girmeden mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren Başkan Savran, Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik olgularının üst seviyede yaşandığı Nevşehir’imizde bizlerde hizmet belediyeciliğini, gönül belediyeciliği hizmetlerimizle harmanlayarak, insan odaklı projelerimizin daha etkili ve kalıcı olmasını sağlıyoruz. ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ ile başlattığımız tüm yatırımlarımızda önceliğimiz insanlarımızın ortak sorunlarına çözüm üreterek gidermek, mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamaktır. Bir yandan fiziksel, sosyal, kültürel, sportif, çevre ve eğitim yatırımlarımızı başarıyla uygularken, diğer taraftan gönül belediyeciliği projelerimizle de bu çalışmalarımızı taçlandırıyoruz. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin inşallah.” diye konuştu.

“Hedeflediğimiz vizyon projelerimizle Nevşehir’i kalkındırarak, milletimizin refah seviyesini ve huzurunu daha da artırıyoruz” diyen Başkan Savran, Nevşehirlilere daha iyi hizmet sunabilmek için yoğun gayret sarf ettiklerini vurguladı.

“Gönül Belediyeciliğimizi; Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Sürdürmekteyiz”

Nevşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetlere vatandaşların büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten Başkan Savran, “Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek herkese hitap eden projeler üretiyoruz. Hanım kardeşlerimize ve geleceğimizin teminatı yavrularımıza pozitif ayrıcalık tanıyor ve birçok projemizi onlar için yapıyoruz. Özellikle belirtmek istiyorum ki; yeni hedefler doğrultusunda daha güzel bir Nevşehir oluşturmaya çalışıyoruz ve inanıyoruz ki el birliğiyle Nevşehir'i hak ettiği yere getireceğiz. Bütün çalışmalarımızdaki hedefimiz; bir sonraki kuşaklara daha güzel, daha yaşanabilir, daha temiz, daha modern ve daha çevreci bir Nevşehir bırakabilmektir. Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız ve elimizden geldiğince en iyi hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Savran, gittikleri ve ziyaret ettikleri heryerde tüm vatandaşların kendilerine olan güvenleri destek sevgi ve duaları bizlere en büyük güç olarak onlara layık olabilmek adına durmadan çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.