Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Nevşehir Şubesi yönetimi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile görüşme gerçekleştirdi. 

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün de eşlik ettiği ziyarette Engellilere yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler konusunda istişarelerde bulunuldu. Engellilerin sorunları ile ilgili hazırlanan dosyayı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a teslim eden dernek başkanı Mutlu şunları ifade etti; “ Geçmişten bugüne engelli arkadaşlarımızın bir çok sorununa hükümetimiz çözüm buldu ve bulmaya da devam ediyor. Bizlerde engelli kardeşlerimizin gerek çalışma hayatlarını gerekse sosyal hayatlarını kolaylaştırmak adına dernek olarak çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda hazırlamış olduğumuz dosyamızı da bakan hanıma iletmiş bulunmaktayız. Bizlere değerli vaktini ayırdığı için kıymetli bakanımıza ve bizlere görüşme imkanı sağlayan, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz’e teşekkürlerimizi sunarız.” dedi. 

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ise; “ Görbir derneğimizi burada görmekten büyük mutluluk duydum. Engelli kardeşlerimize tüm paydaşlarımız ile güzel çalışmalar yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin görüşleri, önerileri ve çalışmaları bizler için çok önemli. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu. 

Ziyarete eşlik eden TBMM Divan Katip Üyesi Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise şunları dile getirdi. “ Görbir derneğimiz çalışmaları ile örnek stklarımızın başında gelmektedir. Kendileri gece gündüz şehrimiz ve engellilerimiz için çalışma yapmaktadırlar. Bizlerde elimizden geldiğince onların yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.