Nevşehir İl Genel Meclisi 2020 yılının son toplantısı İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’in başkanlığında gerçekleşti.

Aralık ayı İl Genel Meclisi’nin açılış konuşmasında konuşan Başkan Gürbüz Dinç son günlerde artış gösteren korona virüs salgınına dikkat çekti. Başkan Dinç açılış konuşmasında tüm halkımızı dikkatli olmaya ve maske mesafe hijyen kurallarına dikkat edilmesi konusunda vatandaşları uyardı.

Dinç konuşmasının devamında; "İl Genel Meclis üyelerimizle birlikte 2020 yılının son Meclis çalışmasını gerçekleştiriyoruz 2020 yılı Meclis çalışmasında öz verili çalışan Meclis Üyelerimizin her birine teşekkür ediyorum" dedi.

“İl Özel İdaresi Projelerine Devam Ediyor”

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç konuşmasında İl Özel İdaresi’nin çalışmaları hakkında bilgiler vererek hedeflerini aştıklarını söyledi.

Başkan Dinç konuşmasının sonunda: “Bu vesile ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışan, meclisimize gelen konularda olsun, İl Özel İdaremizin daha ucuza daha çok hizmet yapabilmesi konularında olsun özverili bir şekilde çalışan, her konuyu titizlikle araştırarak katkı sunmuş olan tüm il genel meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. Yine idaremizin hizmetlerinin yapılması ve geliştirilmesi konularında bizlere her zaman destek olan geçmişten günümüze tüm Milletvekillerimize, tüm Valilerimize, Siyasi Partilerimizin İl Başkanlarına ve yönetimlerine, İl Özel İdaremiz Genel Sekreterine, Daire Müdürlerimize ve çalışan tüm Personellerimize Meclisimiz ve Milletimiz adına teşekkür ediyorum.

Devlet güçlü oldukça bu hizmetler de daha güçlü bir şekilde yapılacaktır. Devlet başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında tüm Bakanlarımıza ve Hükümetlerimize de İl Genel Meclisimiz ve Milletimiz adına teşekkür ediyor, önümüzdeki yıllarda da daha güzel imkânlarla Nevşehirli hemşerilerimize hizmet edebilmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi hürmetle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum ”dedi.