Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü olaylı geçen maçın ardından, Nevşehir İl Hakem Kurulu Başkanı Murat Tavukçu beraberinde TFFHGD Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı Tarık Kapucu ve Bölgesel Yardımcı Hakem Ali Rıza Kuzucu ile birlikte Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Yapılan görüşmede, böyle bir ortamda insanlar bazen duygu ve düşüncelerini doğru aktaramadığından sebeple maç esnasında gerginlik yaşandığını dile getiren heyet, yaşanan tadsız hadiseden dolayı Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy’a üzüntülerini dile getirdi.

'TEMENNİM BİR DAHA YAŞANMAZ'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, elbette hata insana mahsus yeterki art niyet olmasın. Hele hele gençleri spora teşviği ve sporun amaçları doğrultusunda dostluk kardeşlik duygularını nakşetmek adına büyük sorumluluk ve misyon taşıyan insanların bu konuda daha büyük hassasiyetle çaba göstermelerini istiyoruz.  Futbolun tüm bireyleri olarak hakkaniyetle ve spor etiği içinde karşılaşmalar oynanmasını diliyorum. Temennim bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasıdır" diye konuştu.