Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'ya iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarette, Başkanı Bağcı, Kavak Belediyesinin yürüttüğü çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı, kurumlar arası işbirliğinin önemi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ev sahipliği için Başkan Bağcı'ya teşekkür eden Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın; "Nevşehir Kapadokya gibi değeri içinde barından önemli bir turizm yöresi bir o kadarda huzurlu bir kent, Bizde bu huzurun daha da artması adına teşkilat olarak görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı'da, iade-i ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Kayadan oyma soğuk hava depolarıyla, sarı taş ustası ile, ekonomik yapısıyla Kavak beldesinin çok özel bir belde olduğunu belirterek asayişle ilgili güvenlik kolu olan Jandarma teşkilatına sonsuz güvenleri olduğunu ifade etti.

 Ziyaret günün anısına hediye takdimi , çekilen fotoğraf, iyi dilek ve hayır temennileri ile son buldu.