Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde dev yatırımlar sürüyor. Kozaklı Belediyesi tarafından yürütülen yatırım ve projelerle Türkiye’nin en şifalı termal suyu Kozaklı ilçesi turizmde cazibe merkezi olmaya aday...

İşte Kozaklı Belediyesi tarafından devam eden ve tamamlanan dev projelerden bazıları;

** Kozaklı'da Dev kentsel dönüşüm projesi,

** Kozaklı Devlet Hastanesi,

** Çeşm-i Termal tesisi,

** Millet Bahçesi,

** Kozaklı Tarıma Dayalı Jeotermal Sera Organize Sanayi Bölgesinin kuruluyor,

** Sosyal konutlar,

** Kozaklı Belediyesi günlük 32 baş hayvan kesim kapasiteli modern kesimhane,

** İçme suyu, kanalizasyon ve altyapı yenileme çalışmaları,

** 9 km sıcak asfalt yolu ile şifa kapısı Kozaklı'ya yakışır sağlık yollar...

 Kozaklı'da Termalin gözbebeği Çeşm-i Termal’e dev bir yatırım daha...

Kozaklı ilçesi Emek mahallesi Kaplıca caddesi Belediye hamamı arkasında yapılması planlanan ve Proje alanı yaklaşık 60 Bin metre kare olan  "Kozaklı Millet Bahçesi" nin ihalesi yapıldı.

İlçedeki turizm potansiyelinin gelişmesi için dev projeler hazırladıklarını aktaran Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu, şöyle konuştu: "Sağlık turizmi, seracılık ve otelcilik üzerine ilçemizi bölgenin cazibe merkezi yapmaya kararlıyız. Bu doğrultuda, " Tamamı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından finanse edilen termal bölgemizin sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek Millet Bahçemizin ihalesi 12 Nisan 2021 tarihinde Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılmıştır.

Desteklerinden dolayı başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, İl Başkanımız Ali Kemikkıran’a, Milletvekillerimiz  Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ’ye şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun. Bu vesile ile Türkiye’nin en şifalı termal suyuna, Kozaklı'mıza herkesi bekleriz..." dedi.

#çeşmitermal

#çiçekgibibirkozaklı

#Kozaklımilletbahçesi