Ziyarette belediye başkanları taleplerini ve projelerini tek tek Bakan Murat Kurum’a iletti. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un MHP’li belediye başkanlarının projelerine ve çözüm bekleyen sıkıntılarına karşı yakından ilgi gösterdiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç açıklamasında; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u, Nevşehir ve Kırşehir Belediye Başkanlarımız, MHP Nevşehir İl Başkanımız İlhan Kaya ve heyetimizle ziyaret ederek bölgemiz için verimli istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'da ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında; "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn.Murat Kurum’u, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Filiz Kılıç Göreme Belediye Başkanımız Ömer Eren ,Kavak Belediye Başkanımız Feridun Bağcı ,Kaymaklı Belediye Başkanımız Harun Çekiç ,Tatlarin Belediye Başkanımız Ercan Selvi ile birlikte ziyaret ederek bölgemiz için verimli istişarelerde bulunduk. Belediyelerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kurum'da açıklamasında; "Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç ve beraberindeki heyetle çevre ve şehircilik yatırımlarımıza ilişkin istişarelerde bulunduk." dedi.