İstihdam teşvikleri doğrultusunda İşbaşı Eğitim Programı ile bu hafta 17 personelin işbaşı yaptığı Nevşehir Özel Kapadokya Hastanesini ziyaret eden Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık BARATA, 2019 yılı İstihdam Seferberliği ile yeni teşviklerin iş gücü piyasasına bir canlılık getireceğine inandığını belirterek, “Bütün işverenlerimizi destek ve teşviklerden faydalanmaları için İŞKUR’a bekliyoruz.” Dedi.


2019 yılı istihdam hedeflerinin gerçekleştirmek amacıyla işyeri ziyaretlerini arttırarak devam ettiklerinibu kapsamda yılsonuna kadar çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden BARATA “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımıztarafından verilen teşviklerin tüm işverenler tarafından faydalandırılması için mücadele ediyoruz.

İstihdamı arttırıcı her türlü iş birliğine hazırız. 2019 İstihdam Seferberliği ile yeni teşviklerin iş gücü piyasasına bir canlılık getireceğine inanıyoruz. Bu teşvik ve destekleri Nevşehir ve ilçelerinde bulunan tüm işletmelere duyurmak ve faydalandırmak amacıyla iş ve meslek danışmanlarımız sahada faaliyetlerini sürdürmekle beraber, istihdama doğrudan etki edecek firmalara gerçekleştirilen ziyareteler bizzat bizler katılmaktayız. Bu konuda tüm işverenlerimizin destek ve teşviklerden faydalanması için İŞKUR’a bekliyoruz” ifadelerini kullandı.