Nevşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Karasoku mahallesinde Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında yeni yapılacak olan 41 konut ve 31 dükkan için temeli atıldı.

Nevşehir Belediyesi tarafından eski Sebze Pazarı içerisinde Nevşehir Merkez Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Törenine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı, Eşi Melek Arı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer, Bektaş Demir, Ersin Erol, Ersan Erkut, Belediye Meclis Üyeleri, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevşehir Belediyesi tarihi bir hizmete daha imza attı...

Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında yapılacak olan 41 konut ve 31 dükkan için eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşaat çalışmaları için temel atma töreni konuşmalar ve kesilen kurbanın ardından temsili butona basılarak start verildi.

Temel atma töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ;"Merkez Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. etap temel atma törenimizi hazirunumuzla gerçekleştiriyoruz. 

-Kale çevresi düzenlemesi ve turizme kazandırılması,‬

-Kentsel dönüşümün TOKİ işbirliğiyle  gerçekleştirilmesi.‬

-Sevdamız Nevşehir’imize ne yapsak azdır... ‬

‪94 İstanbul Yerel Yönetimler anlayışı ile Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde, AK kadrolarımızla, Cumhur İttifakımızla milletimizin emrinde çalışıyoruz.‬ ‪Sn Cumhurbaşkanımıza, BakanımızMurat Kurum’a, AK kadrolarımıza, Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya teşekkürler." dedi.