Türk Kızılay Nevşehir Şubesi koordinasyonunda,Kızılay Kadın Kolları yürütümünde gerçekleşen çalışmada 27 Kasım 2021’de iyilik yolunda Bursa’da elim bir trafik kazası geçiren Tarık Kesekci’nin vefatının 40.günü münasebetiyle Kuraan’ı Kerim tilaveti ve Nevşehir yerelinde binlerce öğrencinin faydalandığı çorba ikram programı gerçekleşti. 

Türk Kızılay Nevşehir Şubesi, Şube Hizmet Kapasitesini geliştirmek adına geçmiş aylarda araç filosuna dahil ettiği Mobil Seyyar Aşevi aracında Kızılay Kadın Gönüllülerinin hazırladığı yaklaşık 1200 kişilik çorbayı, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi başta olmak üzere gezici araç ile halkımıza dağıtımı gerçekleşti,binlerce kişinin faydalandığı çorba ikramının ardınan Tarık Kesekci adına hayır duaları edildi. 

Çalışmayla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek: 

Geçmiş günlerde Bursa’da meydana gelen trafik kazasında Uzm. Dr. Salim Kesekçi'nin değerli evladı Uçak Mühendisi 26 yaşındaki Tarık Kesekçi’nin vefatını üzüntüyle öğrenmiştik,vefatının 40.gününde Nevşehir Kızılay Kadın Teşkilatı gönüllülerimizin çalışmasıyla Kur’anı- Kerim Tilaveti programı gerçekleştirip ardından binlerce kişiye çorba ikramı gerçekleştirdik, Türkiye Savunma Sanayinin en önemli envanterlerinden yerli ve milli Akıncı'nın yapımında görevli performans ve analiz mühendislerinin takım liderliğini yapan Kesekçi, genç yaşında şehrimizin ve ülkemizin gururu olmayı başarmıştı biz de bu programımızı onun anısına,ruhu şeriflerine armağan olarak gerçekleştirdik,kendisi iyilikleriyle Hâkk'a yürüdü. Allah rahmet eylesin. Mekânın cennet olsun programda emekleri geçen Kızılay Kadın Gönüllülerimize teşekkür ederim dedi.