Nevşehir İl Özel İdaresi ekiplerince köylerde içme suyu elektrik azılarının giderilmesi, kanalizasyon arızalarının giderilmesi, yol kumlama, bakım-onarım, genişletme ve levhalandırma çalışmaları yapıldı.

Bu kapsamda Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince; Avanos’a bağlı Sarılar, Paşalı ve Mahmat, merkeze bağlı Boğaz ve Çardak, Hacıbektaş’a bağlı Avuç ve Çiğdem, Ürgüp’e bağlı Akçaören, Yeşilöz ve Karacaören, Kozaklı’ya bağlı Boğaziçi, Küllüce ve Karahasanlı köyleri ile Gülşehir’e bağlı Ovaören, Yalıntaş, Gökçetoprak, Terlemez ve Gümüşkent köylerinde meydana gelen içme suyu elektrik arızaları giderildi.
 

Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri tarafından Avanos’a bağlı Paşalı ve Küçükayhan köyleri ile Gülşehir’e bağlı Dadağı köyünde bulunan hanelerin kanalizasyon sorunları giderilirken Ürgüp’e bağlı Mustafapaşa köyünün selden etkilenen arazilerinde düzenleme çalışmaları yapıldı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince ise Hacıbektaş’a bağlı Çiğdem köyünde yol kumlama çalışması, Kozaklı’ya bağlı Kanlıca-Karasenir arası yol bakım onarım çalışması ve merkeze bağlı Özyayla köyünde yol genişletme çalışması yapıldı. Ayrıca Gülşehir’e bağlı Yeniyaylacık ve Eskiyaylacık köylerinde levha bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapıldı.