AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'i makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye Başkanı Ömer Eren, Belediye projeleri ve yapılan çalışmalarla ilgili Milletvekili Açıkgöz'ü bilgilendirdi.

Göreme’ye yapılacak tüm hizmetlere Cumhur İttifakı olarak destek vereceklerini belirten Milletvekili Açıkgöz, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhur ittifakı ortağı olarak 2021 yılında yaptığı çalışmalardan dolayı Başkanımız Sayın Ömer Eren’e teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledik.” ifadelerini kullandı.

Nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ömer Eren, Göreme de yürütülen çalışmalar hakkında Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e bilgi verdi.

Başkan Eren, “AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'ü makamımızda ağırladık. Nevşehir Milletvekilimiz ile Cumhur İttifakı birlikteliğinde Göreme’mize kazandırdığımız çalışmalarımız ve hizmetlerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e teşekkür ediyorum” dedi.