Milli Eğitim Bakanlığı’nın Nevşehir’de devam eden ve gerçekleştirmeyi planladığı yatırım ve projelerinin ele alındığı ziyarette Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr. Mahmut Özer Nevşehir heyeti ile birlikte istişarelerde bulundu.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özer, Nevşehir heyetine teşekkür etti. 

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Belediye Başkanlarımızla birlikte Milli Eğitim Bakanımız Sn Prof. Dr. Mahmut Özer’i ziyaret ederek, Nevşehir il geneli eğitim kurumlarımızla alakala projeler hakkında istişarelerde bulunduk..." dedi.

Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu yaptığı açıklamasında; "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için… Milli Eğitim Bakanımız Sn. Prof.Dr. Mahmut Özer’i Milletvekilimiz Sn. Mustafa Açıkgöz ve Nevşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Savran ile birlikte ziyaret ederek, ilçemize kazandıracağımız yeni meslek lisesini ve ilçemizdeki diğer eğitim yatırımlarını konuştuk. Önümüzdeki günlerde ilimizi ve ilçemizi ziyaret edecek olan Bakanımıza ilgisinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.