Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında 5 adet ticari taksi plakası ihalesi yapılacak.

Nar Belediyesi Bünyesinde 5 Adet Ticari Taksi (T)  Plakası Satış İhalesi 19.08.2022 Cuma Günü Saat 14:00’da Yapılacaktır.

NEVŞEHİR İLİ 
NAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İLAN

1- İhale konusu olan işin niteliği, yeri ve miktarı:
Nar Belediye Meclisi’nin 03.06.2022 tarihli ve 32 kararı doğrultusunda, belediyemiz Baş Mahallesinde kurulacak taksi durağında çalıştırılmak üzere 5 adet ticari taksi plakasının, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre (Açık teklif usulü) ihale suretiyle satılması İşi.
2- Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarla alınacağı:
Şartname ve ekleri, Baş Mahalle, Belediye Meydanı, No:1 50020 Nar/NEVŞEHİR adresindeki Emlak ve Tahsilat Biriminde görevli personel Murat KURT veya Ahmet ONAT’dan 250.00TL ihale dokümanı bedelinin ödenmesi suretiyle satın alınabilir. Veya aynı adreste bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, İdarece onaylı ihale dokümanını satın alması zorunludur.
3- İhalenin nerede, hangi tarih ve saatte ve hangi usulle yapılacağı:
İhale, Nar Belediyesinin yukarıda belirtilen adresindeki Belediye Hizmet Binasında bulunan Encümen Toplantı Salonunda 19/08/2022tarih ve Saat:14:00’dabaşlayacaktır.Bir plakanın ihalesi bittikten sonra verilecek 10 dakikalık aralarla ihale devam edecektir.
İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi (açık teklif usulü) gereğince yapılacaktır.
4- Varsa tahmin edilen bedel ve geçici teminat miktarı:
İşin tahmini bedeli her bir taksi plakası için idari şartname 3.7. maddesinde belirtilen 100.000,00  TL’dır. Geçici teminat bu bedelin % 3’ü olan3.000,00TL’dır.
5- İsteklilerden aranılan belgelerin neler olduğu:
İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri ihale dosyası içinde sunmaları gerekir:
a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;
1)Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
2)Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge. 
b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli imza sirküleri:
1)Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyanname/sirküleri,
2)Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
c) İş bu Şartnamenin 3.8. maddesinde belirlenen geçici teminat miktarına uygun 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 26. ve 27. maddelerine göre geçici teminat olarak kabul edilebilecek belgeler veya nakit teminatların Nar Belediyesi Emlak ve Tahsilat Servisi veya Nar Belediye Başkanlığının T. C. Halk Bankası, Nevşehir Şubesindeki TR 20 0001 2009 6860 0007 000008  IBAN numaralı hesabına yatırıldığını gösteren belge.
d) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
e)SGK’na ve Vergi Dairesine borcu olmadığına dair ihale tarihinden en az 15 gün önce temin edecekleri belge. İş ortaklığında her iki ortağında bu belgeleri sunma zorunluluğu vardır.
f) Belediyeye borcu (su, emlak, çevre temizlik vb.) olmadığına dair, belediyemiz mali hizmetler müdürlüğünden alınmış belge.
g) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
ğ)Nüfus cüzdanı fotokopisi,
h) Tebligat adresini gösterir belge,
ı) Adli sicil kaydı,


İlan olunur.