Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, birlikte Nevşehir'e geldi.

TBMM Başkanı Şentop'u Nevşehir'de, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Voyager Balloons şirketi sahibi Teyfik Ölmez,  Çini Ustası Sanatkar Nida Olçar ve Halis Aydoğan birlikte karşıladı.

Hafta sonunu Kapadokya'da geçirmek için sessiz sedasız Nevşehir'in Göreme beldesine gelen TBMM Başkanı Şentop, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren'i makamında ziyaret etti.

Meclis'in yoğun çalışma temposundan uzaklaşarak azda olsa dinlenmek için hafta sonu tatili için Kapadokya'yı tercih eden TBMM Başkanı Şentop, Kapadokya'da sessiz bir şekilde tatil yaparak dinlendiği bildirildi.

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, sosyal medya hesabından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'u ağırladığını belirtti. Eren paylaşımında, ‘’TBMM Başkanımız Sn Prof. Dr. Mustafa Şentop'u tatilini geçirmek için Göreme’ye gelerek bizleri şereflendirdi. Bizde onu en iyi şekilde ağırlamanın gururunu yaşadık’’ ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı Ömer Eren, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a Göreme anısına plaket takdim etti.