Nevşehir Valisi İlhami Aktaş Panelde yaptığı konuşmasında, aile şirketlerinin önemine değindi ve Aile şirketlerinin gelecek nesillere aktarılarak büyümesi toplumumuzda büyük öneme sahip olduğunu belirterek, ülke ekonomine katkı sağlama konusunda da aile şirketlerinin önemli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından Dr. Güler Manisalı Darman; “Aile Şirketlerinde Kurumsal Yönetim ve Strateji” hakkında sunumunu ve tecrübelerini anlatarak, panel devamında ise; “Aile Şirketlerinde Yönetim Kurulu, Aile İçi İlişki Yönetimi, Çözüm Odaklı Yaklaşım, Aile Şirketlerinde Sürdürülebilirlik, Büyük ve Küçük Ölçekli İşletmelerde Kurumsallaşma, Gelecek Nesillere Yönetim Devri” gibi pek çok konulara değinildi.

Kapadokya Lodge Otel’de düzenlenen panele; Vali İlhami Aktaş, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Genç Girişimciler Başkanı Osman Vergiveren, Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) Genel Sekreteri Bekir Varol, CGS Center Başkanı Dr. Güler Manisalı Darman, FAF Vana Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Faruk Akpınar, ANSA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bozoğlu, ANSA A.Ş. Genel Müdürü Bahadır Bozoğlu, İş dünyasından önemli isimler, genç girişimciler ve çok sayıda davetli katıldı.