Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Acıgöl ilçesindeki ilk ziyaretine; Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, başladı.

Ziyaretlerinde; Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş’ten belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Aktaş, Başkan Güneş’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

Belediye ziyaretlerinin ardından kahvehanede oturan vatandaşları ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet etti ve istek ve taleplerini dinledi.

Karapınar’lı vatandaşlar ise Vali Aktaş’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek, teşekkür ettiler.

Karapınar Belediyesini ziyaretlerinde;İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç,eşlik etti.

Akabinde Acıgöl Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu’yu makamında ziyaret eden Vali İlhami Aktaş,  ilçe ile ilçedeki yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş, hayırlı olsun dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu ise, kendilerine teşekkür etti.

Daha sonra Acıgöl Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, burada Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş’tan Belediye çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi alarak istişarelerde bulundu.

Başkan Ertaş Vali Aktaş’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Acıgöl Kaymakamlığı ve Acıgöl Belediyesini ziyaretlerinde; İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ile Acıgöl İl Genel Meclis Üyesi Metin Vuraleşlik etti.

Acıgöl Belediye Başkanlığının ardından, Tatlarin Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Başkan Ercan Selvi’den yeni görevlerinde başarılar dileyerek, belediye hizmetlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Selvi ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Tatlarin Belediyesini ziyaretlerinde;İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, eşlik etti.