Etkinlikte; semah gösterisi ve canlı müzik dinletisi yapıldı. Günün anısına pasta kesildi ve ayrıca huzurevi sakinlerine Vali Aktaş ve Eşi Songül Aktaş tarafından karanfil dağıtıldı.

Yaşlılığın her insanın başına gelen bir olgu olduğunu belirterek, yaşlılara saygı, hürmet ve sevgi gösterilmesi gerektiğini söyleyen Vali İlhami Aktaş; “Unutmamalıyız ki, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir. Onların geniş bakışları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişten bugüne kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır” dedi ve bu duygularla saygıdeğer büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

Huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, istek ve taleplerinin dinlediler. Daha sonra etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Eşi Songül Aktaş, Hacıbektaş Kaymakam Vekili Hasan Erkal, Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Şener ve Eşi İlknur Şener, Huzurevi Müdürü Mustafa Okgerman, Hacıbektaş İlçesi sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve huzurevi konukları katıldı.