Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, kısıtlama sürecinde hizmet veren esnafları ziyaret ederek denetlemelerde bulundu.

Yapılan denetimler sırasında esnaflarla sohbet eden Vali Becel, siperlik maske kullanımı, temizlik kuralları ve fiziki mesafenin korunması konularında hassasiyet göstermelerini istedi.

Vali Becel, Kovid-19 salgını tehdidinin ortadan tamamen kalkması için toplum olarak belirlenen kurallara uyulması gerektiğini belirterek, özellikle maske kullanımı ve temizlik kurallarına dikkat edilmesinin hayati önem taşıdığını kaydetti.

Denetimlerin ardından Nevşehir halkının ve esnafının kısıtlamalara uyduğunu belirten Vali Becel, “Bu tedbirler doğrultusunda gösterilen gayret ve çabalarımızın tamamı Nevşehirli vatandaşlarımızın sağlığı için. Kısıtlama kuralına uyan esnafımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diyerek, kısıtlama süresince vatandaşlarımızdan hanelerinde kesinlikle komşuları ile ziyaretlerde bulunmamalarını rica etti.

Vali Becel'e denetim ve ziyaretlerde Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı eşlik ettiler.