Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, STK ziyaretleri kapsamında sırasıyla Nevşehir İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneğini (İHH) ve Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Vali Becel, ilk olarak ettiği Nevşehir İHH Başkanı Baki Öncel'i ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Nevşehir İHH Başkanı Baki Öncel, derneğin çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında Vali Becel’e bilgi verdi. Vali Becel, Nevşehir İHH Başkanı Baki Öncel ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Nevşehir İHH Başkanı Baki Öncel'de, Vali Becel'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vali Becel daha sonra Nevşehir SMMMO Başkanı Şerafettin Arslan ve Oda Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Vali Becel burada Oda Başkanı Arslan ile yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Vali İnci Sezer Becel günün son ziyaretini ise Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneğine (NESİAD) gerçekleştirdi. Vali Becel, NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş ve Yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek istişarelerde bulundular.

Sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir rolü olduğunu kaydeden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sizlerin yapacağı çalışmalar ve bizlerin yaptığı çalışmaların hepsi ilimiz içindir.” dedi.

Vali Becel'in STK ziyaretlerine Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt'ta eşlik etti.