AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile bir araya gelen Nevşehirli Belediye Başkanları sorunlarını istişare edip taleplerini görüştüler.

Konu hakkında açıklamada bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi; "Bügün Ankara'da Nevşehir Milletvekilimiz Yücel Menekşe ile Kavak Göreme, Kaymaklı, Çat belediye Başkanlarımızla Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Fatma Varank Hanfendiye taleplerimizi ilettik. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine şahsım ve kasabam adına teşekkür ederim" dedi.

Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç'de; "Hedefimiz daha güzel, daha temiz, daha yaşanabilir Kaymaklı bunun için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam. İnşallah Ankara'dan müjdelerle döneceğiz." dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ”
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, “Bakanlık olarak yerel yönetimlerle işbirliğini önemsiyoruz. Biz Bakanlık olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bakanlığımız belediyelerimizden gelen talepleri çok dikkatli bir şekilde inceliyor ve önemsiyor” dedi.