Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Caddesinde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarında görev yapan belediye personellerini ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Çalışmaları denetleyen Arı’ya vatandaşlar gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, gece saatlerinde Ziraat Bankası Kavşağı ile Meteris Meydanı Kavşağı arasındaki Lale Caddesi’nde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını denetledi. Burada Fen İşleri Müdürlüğü personellerine kolaylıklar dileyen Arı, gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin birim müdürlerinden bilgi aldı.

Sıcak asfalt dökümü öncesinde zemin iyileştirme ve yaya kaldırımı yapım işi süren cadde boyunca incelemelerde bulunan Arı, karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.  Lale Caddesi’ndeki yıllardır süren altyapı sorununu çözen Arı’ya teşekkür eden vatandaşlar, bu çalışmaların diğer cadde ve sokaklarda da sürmesini istedi.

Arı ise, belirledikleri program çerçevesinde tüm Nevşehir’in altyapı sorunu çözeceklerini vurgulayarak çalışmalarında kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti. Arı: “Hemşehrilerimize hak ettiği değeri verecek, şehrimizdeki yaşam standartlarını iyileştirecek, şehrimizin markalaşması için gereken adımları hep birlikte atacağız. Bu süreçte esnaflarımızla, vatandaşlarımızla ve sivil toplum örgütlerimizle birlikte düşünecek, birlikte hareket edecek, birlikte planlayacak ve bu şehriyöneteceğiz. Vatandaşlarımızla bir araya gelip şehrimize ilişkin görüş alışverişinde bulunmak hem büyük mutluluk veriyor hem de motivasyonumuzu arttırıyor. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi birlikteliğimiz bizi güçlü kılan en önemli unsurdur. Ortak çalışma duygusu ile hareket etmeye, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dikkatle takip etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.