Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Mesleki Gelişime Yönelik” işbirliği protokolü imzalandı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen iş birliği protokolü imza törenine; Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kamuran Özdil, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayşe İspirli Turan ve Yüksekokul Sekreteri Orhan Yaman katıldı.

Protokole NEVÜ SHMYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kamuran Özdil ile birlikte imza atan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, imzalanan protokol ile “2023 Eğitim Vizyonu” kapsamında Nevşehir'de Sağlık Meslek Liselerinde eğitim kalitesinin artırılması ve 2023 hedeflerine ulaşmak için NEVÜ ile ortak çalışmalar yürütüleceğini belirterek protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmzalanan Protokolün Kapsamı

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile NEVÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu arasında imzalan protokol kapsamında kurumlar arası bilgi alışverişinin güçlendirilmesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Sağlık Meslek Liselerinde mesleki gelişime yönelik işbirliklerinin yapılması, mezun olan öğrencilerin istihdam olanlarının geliştirilmesi, toplumsal konularda sorun tespiti ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi için bilimsel araştırma faaliyetlerinin yapılması ve toplum temelli projelerin geliştirilmesi hedefleri yer almakta.