Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Araştırmaları Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Programına 2020-2021 eğitim – öğretim yılı bahar döneminde 3 öğrenci alacak.

Ülkemiz için öncelikli alanlarda nitelikli bilgi üretmek, doktoralı insan kaynağına olan ihtiyacı karşılamak ve devlet üniversitelerindeki doktora programlarında öğrenim gören öğrencileri destelemek için YÖK Başkanlığı tarafından “Doktora Bursları” verilecek. Bu kapsamda NEVÜ Turizm Araştırmaları Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Programına 2020-2021 eğitim – öğretim yılı bahar döneminde 100/2000 YÖK doktora burslu 3 öğrenci alacak.

100/2000 YÖK doktora bursu kapsamında başvuruda bulunacak adayların doktora tez çalışmalarını “Somut Olmayan Kültürel Miras” alanında yapmaları zorunlu olup, başvurularını da 19-22 Mart 2021 tarihlerinde  http://aday.nevsehir.edu.tr/  adresi üzerinden yapacaklar.

Turizm Araştırmaları Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Programı YÖK Doktora Burslu öğrenci alım ilanına https://tae.nevsehir.edu.tr/tr adresinden ulaşabilirsiniz.