Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı tarafından, “Çocuk Hemşiresi Olmak” konulu webinar düzenlenecek.

NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Bahriye Kaplan moderatörlüğünde 09 Nisan 2021 (Bugün) saat: 20:00’de çevrim içi gerçekleştirilecek olan etkinliğe, Erciyes Üniversitesi Mustafa Eraslan – Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi Hematoloji – Onkoloji Servisi Kliniği hemşirelerinden Uzm. Hemşire Eda Kalaycı konuşmacı olarak katılacak.

Açılış konuşmaları ve NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin “Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği” dersi kapsamında hazırladıkları “Terapötik Oyuncaklar Sergisi” gösterimiyle başlayacak olan etkinlik, Uzm. Hemşire Eda Kalaycı’nın “Çocuk Hemşiresi Olmak” üzerine konuşmalarıyla devam edecek.

Etkinlik, teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erecek.