Yine aynı gün içerisinde İl Genç Girişimciler Kurullarının Bölge temsilcileri ile bir araya gelen Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız, illerdeki kurul çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Toplantı hakkında değerlendirmede bulunan Parmaksız; “ TOBB olarak girişimciliğe özellikle kadın ve genç girişimciliğine ayrı bir önem veriyoruz, çünkü biliyoruz ki girişimcilik olmazsa geleceğimizi garanti altına alamayız, yeni ürün yeni istihdamlar yaratamayız, her il de oluşturduğumuz kadın ve genç girişimci kurulları ile bu konuya dikkat çekmeyi özellikle gençlerimizi ve kadınlarımızı girişimciliğe özendirmeye çalışıyoruz, bugün genç girişimci kurullarımızın bölge temsilcileri ile bir araya gelerek Sayın Başkanımız ile birlikte değerlendirmelerde bulunduk. Hedeflerimizi yerine getirmek için 2019 yılı içerisinde yapılan çalışmaları değerlendirip 2020 için hedeflerimiz ve yapacaklarımız konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Biz hiçbir zaman gerek NTSO Yönetimi olarak gerekse TOBB olarak bu kadar yeter demeyeceğiz, hep daha iyiye hep daha ileriye gitmenin yollarını arayacağız. O yüzden durmak yok. Hep birlikte çalışmaya, girişmeye devam.

Bizler zamanın yeni girişimcileri şimdinin iş adamları olarak yeni işe girişecek olan arkadaşlarımıza yol göstermeye, bizim yaptığımız hataları tekrar etmemeleri için onları uyarmaya, tabir yerinde ise ellerinden tutmaya devam edeceğiz. Devam edeceğiz ki ülkemiz istediğimiz, hayal ettiğimiz muasır medeniyetler seviyesine ulaşsın, onlardan satın alan, teknoloji ihraç eden bir ülke değil; satan, üreten bir ülke olsun.” Diyerek, Türkiye’nin dört bir yanından toplantıya katılan genç girişimci kurullarının bölge temsilcilerine teşekkürlerini iletti.