Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Vakıf Katılım Bankası A.Ş. arasında Oda üyelerinin uygun koşularda kredi kullanımı ve tüm bankacılık hizmetlerinden istifade etmesine imkan sağlayan ticari protokol anlaşması Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile Vakıf Katılım Kobi Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı tarafından Nevşehir TSO’da imzalandı. Protokolde,  Kobi Bankacılığı Yönetmeni Orkun Koç, Vakıf Katılım Nevşehir Şube Müdürü Gökhan Alagöz, Kobi Portföy Yönetmeni İlkay Turan ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ Hakkı Aydoğan hazır bulundu.  

İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında; Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firmalara belirlenen özel koşullarda, finansmana erişimin kolaylaştırılması ile banka tarafından sağlanan diğer avantajlı ürün ve hizmetlerde kolaylıklar sağlanacak. Ayrıca Nevşehir TSO üyeleri, nakdi ve gayri nakdi kredilerde bankanın sağlayacağı avantajlardan faydalanabilecekler. 

Protokol imza töreninde konuşan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, bankaların sosyo-ekonomik hayatın motivasyonu noktasında kentler için önemli kurumlar olduğunu ifade etti. 

Başkan Parmaksız konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Yaşadığımız süreçte finansmana erişim ile avantajlı ürün ve hizmetlerden üyelerimizin daha fazla yararlanması en büyük temennimizdir. Başta kamu bankaları olmak üzere tüm banka yetkililerine büyük işler düşmektedir. İlimizde bu ve benzeri yapılacak protokollerin sayısını artırmamız çok önemlidir. Bu protokol ile oda üyeleri ihtiyaç duydukları finansmana kolayca ulaşabilecek. Ayrıca; teminat mektupları, indirimli kiralık kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde avantajlı kâr ve komisyon oranlarından faydalanabilecekler. ” 

Vakıf Katılım Kobi Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı ise, “Pandemi döneminde desteğimizi daha da artırarak esnafımızın rahat bir nefes alması için var gücümüzle çalıştık. Nevşehir Şubemizin, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokol de bu amaçla attığımız adımlardan biri oldu. Oda üyelerine avantajlarla dolu ürün ve hizmetlerimizi sunacağımız, finansa erişimlerini daha da kolaylaştıracağımız için mutluyuz. Önümüzdeki dönemde KOBİ’lerimize olan desteğimizi sürdürecek, farklı proje ve faaliyetlerle kalkınmalarına destek olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda tüm KOBİ’lerimizi şubelerimize bekliyoruz” dedi. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Vakıf Katılım Kobi Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı imzalanan işbirliği protokolünün hayırlı olmasını diledi.