Ortahisar Belediyesi ekipleri sivrisinek ve haşerelere karşı kasabanın tamamında ilaçlama çalışması yapıyor.

Yaz ayları boyunca devam edilecek olan İlaçlama çalışmaları çöp konteynırları başta olmak üzere Ortahisar sınırları içerisinde bulunan tüm mahallelerde yapılıyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş açıklamasında; "Vatandaşlarımızın rahat ve sağlıklı bir yaz geçirmesi için, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte larva döneminde olan ve bulaşıcı hastalıkların taşınmasına neden olan sinekler, haşereler ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda; başta parklar, yeşil alanlar ve çöp konteynerleri olmak üzere tespit edilen tüm alanları titizlikle ilaçlıyoruz." dedi.

Yaz aylarında sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan larva mücadelesi son derece önemli olduğunu dile getiren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; “Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor. Erken dönem larva mücadelesi, yaz aylarında da sinek ve haşereyle mücadeleye devam edeceğiz.

Bu süreçte vatandaşlarımızdan, özellikle sıcak havalarda çöplerin rastgele çevreye bırakmamalarını ve çöplerin ağzı kapalı bir şekilde çöp konteynerlerine atmalarını önemle rica ediyoruz." dedi.

#OrtahisarKazanıyor

#kapadokyanınmerkeziortahisar