Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortahisar Belediyesi protokolü kapsamında yapımına başlanılan yeni kapalı halı saha ve spor kompleksi ile Nevşehir'in Ürgüp İlçesine Bağlı Ortahisar Kasabası Hayırsevelerinden değerli İş Adamı Ahmet Yiğitoğlu'nun kıymetli anne ve babaları adına yaptıracağı Yusuf & Fatma Yiğitoğlu Camii inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'in, yaptığı ziyaretlerde gençlerin önemli bir bölümünün talebi olan kapalı halı saha tesisi inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. 

Ortahisar'da projeler ardı ardına yükseliyor ...

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Yeni Mahalle mevkiinde devam eden Halı Saha projesi inşaat çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu.

Ateş: “Modern ve Nitelikli Spor Tesislerine Kavuşacağız”

"Ortahisarlı Gençlerimiz istedi biz yaptık" diyen Başkan Ateş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kapalı Halısahamızın inşaatında son aşamaya geldik. Hedefimiz turizmi, eğitimi, sporu ile yükselen Ortahisar'ı el biriliği ile kurmaktır. İnşallah hizmete girdiğinde gençlerimizle birlikte ilk maçımızı oynayarak açılışını yapacağız” dedi. 

Başkan Ateş; "Destekleri için öncelikle sayın Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Spor Toto Teşkilat Başkanımız sayın Bünyamin Bozgeyik’e, Nevşehir Valimiz sayın İnci SezerBecel'e, İl Başkanımız sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz sayın Mustafa Açıkgöz ile sayın Yücel Menekşe'ye ve İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman'a çok teşekkür ederiz." dedi.

@gencliksporbak @kasapoglu @sportoto