Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında her yıl yüz binlerce turiste ev sahipliği yapan Kızılçukur Vadisi aydınlatıldı.

Kapadokya'da Gün Doğumu ve Gün Batımının en güzel seyredildiği Ortahisar Kızılçukur Vadisinde aydınlatılmanın yapılmasının ardından şimdi geceleri de çok güzel.

Bir hayal daha gerçek oldu…

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamada şunları ifade etti; "Bu hizmetimiz de; seçimden önce Kızılçukur’a elektrik götürüp aydınlatacağız dediğimizde, inanmayanlara ve yapamaz diyenlere gelsin. Şükürler olsun ki, Ortahisarımızda bir ilki daha gerçekleştirmiş olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kızılçukur Vadimiz artık geceleri de çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kızılçukur Vadisi artık geceleri de çok güzel...

Başkan Ateş; "Kızılçukur Vadimizin aydınlanmasında büyük emeği geçen ve bizlere destek olan Nevşehir Valimiz sayın İnci Sezer Becel'e, İl Başkanımız sayın Ali Kemikkıran'a, Milletvekillerimiz sayın Mustafa Açıkgöz ile sayın Yücel Menekşe'ye, Kapadokya Alan Başkanı sayın Birol İnceciköz’e ve İlçe Başkanımız sayın Oğuz Kahraman'a kasabamız ve hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Tevazu Samimiyet Gayretle çalışmaya devam." dedi.