AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ı ziyaret etti. Ziyarette Özhaseki'ye, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Meclis Başkanı Gürbüz Dinç eşlik ettiler.

Nevşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Özhaseki, tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’dan brifing aldı.

Başkan Özhaseki’yi Nevşehir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Savran, belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Konferans Salonunda gerçekleşen değerlendirme ve istişare toplantısında devam eden, tamamlanan ve planlanan projelerle alakalı detaylı bir sunum yaptı.

Tüm projeleri ve hedeflerini anlatan Başkan Savran, çalışmalarının devam ettiğini belirterek, gayelerinin gelecek nesillere daha iyi ve yaşanabilir bir Nevşehir bırakmayı hedeflediklerini kaydetti.

İstişare ve değerlendirme toplantısı sonrası kısa bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ise, tüm projelerin destekçisi olduklarını ve Nevşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki'yi şehrimizde misafir ediyoruz. 
Hem bugünümüz hem de yarınlarımız için hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerimizi konuştuk. 
Gelişen Nevşehir'imiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.