Hünkar Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a yürüşünün 751. yılı anma etkinliklerine katılmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Ürgüp Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile bir araya geldi.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman'ında hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Özhaseki açıklamasında; "Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk’ü ziyaret ederek güzel ilçemizde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ardından Başkanımız ile birlikte esnafımızı ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar diledik." dedi.

Ürgüp Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret için Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Özhaseki'yi ve beraberindeki heyeti kapıda ağırlayan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, ziyaret dolayısıyla yaptığı konuşmada, Başkan Özhaseki'yi masalkent Ürgüp'te ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Ürgüp Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili brifing verdi. Planlanan projeleri ve hedefleri hakkında kısa bilgiler veren Başkan Aktürk, Ürgüp için gece-gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aktürk, “Biz ilçemiz ve ülkemiz sevdalısı insanlarız. Vatandaşımız hizmet bekliyor. Bu konuda bize sürekli destekçi oldunuz.” diyerek teşekkür etti.

Görüşme sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki’ye Başkan Aktürk tarafından hediye tablo takdim edildi.