Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102’nci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Özkonak beldesinde düzenlenen programlarla gerçekleşiyor.

Kutlamalar kapsamında Özkonak Belediye Hizmet Binasına gelen Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu Öğrencilerinden Eslem Yılmaz, Nurdeniz Erden, Mustafa Ateş, Melih Erden, Bayram Ketme, Şüheda Yalçın Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit'i makamında ziyaret ettiler.
Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit, ziyaretine gelen öğrencilere hediye takdim ederek geleceğin mimarı tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Macit, bir süre onlarla sohbet ettikten sonra başkanlık koltuğunu sırasıyla öğrencilere devretti.  Başkanlık makamına oturan öğrenciler, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Özkonak kasabasına yapılacak yatırımlar için çalışmaların devam ettiğini kaydeden minik başkanlar, huzur, eğitim, turizm ve tatil kenti Özkonak’ın her geçen gün geliştiğini ifade ettiler. 

Ziyaret sonunda Başkan Vekili Hıra, öğretmen ve öğrenciler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.