Acıgöl belediyesi ile Acıgöl Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü ve Acıgöl Gençlik Merkezi arasında yapılan projeye katkı ve destek sağlama işbirliği protokolü Belediye Başkanı Ercan Ertaş ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Çakar tarafından imzalandı. 

Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezince düzenlenecek olan ‘’Gençler, Merkezinde Yarışıyor’’ projesi kapsamında Acıgöl Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi arasında protokol imzalandı.  

Proje kapsamında, Acıgöl Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezince ilçe gençlerine ve Acıgöl Teknik Bilimler MYO öğrencilerine yönelik olarak çeşitli yarışmalar ve faaliyetler düzenlenecek. 

Belediye Başkan Ercan Ertaş ve Acıgöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Çakar, Bu projede, Gençlerin Gençlik Merkezini daha aktif kullanımı sağlamak, kendilerini geliştirme noktasında daha etkin olmalarını ve boş zamanlarını daha eğlenceli hem de öğrenerek geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade ettiler.