Nevşehir'de bazı siyasi parti temsilcileri ve STK temsilcileri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı doğum gününde yalnız bırakmadılar.  

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "İyi ki doğdun milletin adamı, millete hizmet yolunda nice yaşlara inşAllah. Milletin davasına sahip çıkan ve mazlumlara el uzatan Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum günü kutlu olsun. Bu dünyada sizinle yol yürümüş olmak, mücadelenizde yer almak benim için şereflerin en büyüğüdür." 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Seninle birlikte yürüyecek daha çok yolumuz var. Aşkımız, sevdamız, yârimiz, yarınımız, vatanımız var." 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran; "Bir duruşu olmalı insanın; Bir bakışı, Bir anlayışı, 

Bir aşkı, Bir davası olmalı.." 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Ne büyük onurdur ki; aynı yolda, aynı istikamette seninle yol yürümek!. Ne büyük şereftir ki; Türkiye'nin tarihi yolculuğunda, millete hizmet yolunda lideri olduğun davanın bir neferi olmak. İyi ki doğdun Reis. İyi ki seninleyiz." 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Bir duruşu olmalı insanın; Bir bakışı, Bir anlayışı, 

Bir aşkı, Bir davası olmalı.." 

TÜGVA İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, "Her mücadele, her kavga, her emek, her katlanış senin için. Kavgan Kavgamız Yolun Yolumuzdur. Rabbim seni başımızdan eksik etmesin." 

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, "Yazdığın tarihe şahitlik etmenin onurunu yaşıyoruz. Ne mutlu bizlere ki, aydınlık Türkiye'nin mimarı, kutlu yürüyüşün lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyız." 

Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Çiftci, ""Bir duruşu olmalı insanın. Bir bakışı, bir anlayışı, bir aşkı, bir davası olmalı..." 

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Yusuf Bozan, "Her nefesi milletine adanmış bir ömrün şahidiyiz. Yolun yolumuz, sevdan sevdamız... İyi ki doğdun Sayın Cumhurbaşkanım..."