Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu ile birlikte Nevşehir’in Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve İlçe Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ı ziyaret etti.

Acıgöl İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve Belediye Başkanı Ercan Ertaş’ı makamlarında ziyaret eden Rektör Aktekin, NEVÜ’ye bağlı olarak Acıgöl İlçesinde bulunan Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun kurulmasından itibaren vermiş oldukları desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Rektör Aktekin, “Geçtiğimiz yıl ilk öğrencilerini alarak eğitim – öğretim hayatına başlayan Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun üniversitemiz bünyesinde kurulmasından itibaren okul binası ile birlikte öğrencilerin konut ihtiyacını karşılayarak her daim desteklerini devam ettiren Sayın İlçe Kaymakamlığımıza ve Sayın Belediye Başkanımız ile birlikte Acıgöl İlçe halkına şahsım ve üniversitem adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Diğer taraftan yine Kaymakamlığımızın, Belediyemizin ve hayırseverlerimizin büyük destekleri ile Aksaray çevre yolu üzerinde 2021 yılında temelini atarak inşaat çalışmalarına başlanılmasını planladığımız yeni MYO binası ve kampüsümüz ile birlikte öğrencilerimize daha geniş ve ferah bir ortamda eğitim vereceğiz” dedi.

Aktekin ayrıca yeni eğitim – öğretim yılında Acıgöl Teknik Bilimler MYO’da ikili istişareler sonucunda açmayı planladıkları bölüm ve programlara yönelik İlçe Kaymakamı Doğukan Koyuncu ve İlçe Belediye Başkanı Ercan Ertaş ile istişarelerde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kaymakam Doğukan Koyuncu ve Başkan Ercan Ertaş ise, bundan sonra da desteklerinin artarak devam edeceğini kaydederek Rektör Aktekin ve Rektör Yardımcı Çolakoğlu’na teşekkürlerini iletti.