Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Acıgöl, Karapınar ve Tatlarin Belediyelerini ziyaret ederek, belediye başkanlarıyla yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu.

Nevşehir'in topyekun kalkınması için gayretle çalışan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, hükümetin Nevşehir'e yaptığı yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Acıgöl, Karapınar ve Tatlarin Belediyelerini ziyaret etti.

İlk olarak Tatlarin beldesini ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Savran, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi'yi makamında ziyaret etti. Daha sonra Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş'i ziyaret eden Başkan Savran kendisi ile görüşerek istişarelerde bulundu.

Acıgöl ilçesine geçen Nevşehir Belediye Başkanı Savran, burada da Belediye Başkanı Ercan Ertaş ile görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretler sonunda bir değerlendirmede bulunan Başkan Savran, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla Nevşehir'e yapılacak olan yatırımlar konusunda istişarelerde bulunduklarını dile getirdi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş ve Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi ise yaptıkları açıklamada, kendilerini ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a teşekkür ederek, Başkan Savran'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Bugün Belediyemize Ziyarette Bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Savran Başkanla İstişarelerde Bulunduk. Kasabamız Ve Belediyemiz Hakkında Önemli Bilgiler Paylaştık. Kendisine Ziyaretinden Dolayı Şahsım Ve Kasabam Adına Teşekür Ederiz" dedi.