Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, beraberinde Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte İbrahim Paşa ve Kıratlıoğlu Mahalleleri’nde incelemelerde bulundu.

Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini yerinde dinleyerek yapılacak çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Başkan Savran ardından mahallede altyapı ve üstyapı çalışmalarının gerçekleştirileceği alanlarda incelemelerde bulundu.

Mahalle sakinlerinin talep, şikayet ve önerilerini de dinleyen Savran, mahallenin tespit edilen tüm eksikliklerinin giderilmesi konusunda gerekli talimatları verdiğini ve oluşturulacak olan çalışma programı çerçevesinde mahalle muhtarı ve sakinlerinin taleplerinin yerine getirileceğini kaydetti.

Savran: 'Sevmek ve Sevilmek ...'

Gezdiği mahallelerde çocuklar özel olarak ilgilenen Belediye Başkanı Savran, “Rutin hale getirdiğimiz mahalle ziyaretlerimizde bu kez İbrahim Paşa Mahallesi ve Kıratlıoğlu Mahallemizdeyiz. Yüzünüzdeki tebessüm her şeye bedel, Nevşehir'imizi ve siz kıymetli Hemşehrilerimizi yürekten seviyoruz." dedi.