Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Serdar Tuncer Şiir Dinletisini” izleyebilmek için Kapadokya Kültür Merkezine akın eden hayranları solunu hınca hınç doldurdular...

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitap Fuarı’nın ilk konuğu ünlü şair ve yazar Serdar Tuncer oldu.

SERDAR TUNCER KİTAP FUARI’NIN İLK KONUĞU OLDU

Nevşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri doludizgin devam ediyor. 

Şehrin kültür ve sanat etkinliklerine gerçekleştirdiği organizasyonlarla yön veren Nevşehir Belediyesi, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde Şair Yazar Serdar Tuncer’i kültür sanat dostlarıyla buluşturdu. 

Programda okuduğu şiirlerle göz dolduran Serdar Tuncer, Hz. Mevlana, Yunus Emre, Necip Fazıl Kısakürek, Fethi Gemuhluoğlu, Nurettin Topçu, Cahit Zarifoğlu, Erdem Beyazıt ve Nuri Pakdil gibi birçok büyük isimleri anarak, kendileriyle alakalı bilinmeyen yönlerini seyirciye aktardı.

Şair Serdar Tuncer, salonu dolduran yüzlerce sanatsevere okuduğu şiirlerle eşsiz bir gece sundu.

Nevşehir’de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Tuncer, kendisinin Nevşehirliler ile buluşmasını sağlayan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ise en kısa sürede düzenleyecekleri bir şiir programına Serdar Tuncer’i yeniden konuk etmek istediklerini belirterek programa katılan tüm vatandaşlara ünlü sanatçının kitabını hediye ettiğini açıkladı.

SAVRAN'DAN SANAT DOSTLARINA TEŞEKKÜR

Nevşehir Belediyesi tarafından Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Şair Serdar Tuncer’in söyleşisine katılan Başkan Mehmet Savran, salonu doldurarak programa yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarına teşekkür etti. 

Üstad Necip Fazıl’ın şiirini seslendirerek programına son veren Serdar Tuncer, dinleyicilerin alkışları eşliğinde sahneden ayrıldı. Tuncer, etkinlik dolayısıyla Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’a teşekkür ederek, “Teşrifiniz, tahammülünüz, muhabbetiniz için şükranlarımı sunuyorum. Rabbim sevdiklerine sizi sevdirsin, sizleri yalnız bırakmasın.” dedi.

Serdar Tuncer hayranları, program sonrası yaptıkları açıklamada kendilerine bu güzel programı hazırlayan ve Serdar Tuncer ile buluşturan başta Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Tuncer program sonunda kitaplarını okuyucuları için imzaladı.