Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığınınyetkili olduğu Sulusaray Belediyesi Personel Limited Şirketinde çalışan üyeleri ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Kayseri Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Serhat Çelik, belediye ve sendika yetkileri katıldı.

İmzaların ardından açıklamada bulunan Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik; "İmzalanan toplu iş sözleşmesi gereği üyelerimizin ücretlerine yüzde 60 oranında zam yapıldı. Sözleşmemizde emeği geçen baştan Sulusaray Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz'a ve belediye yetkililerine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmemizin belediyemize, üyelerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz." dedi.

 Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz da yaptığı açıklamasında; "Sulusarayımızdada kaliteli hizmeti en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışan mesai arkadaşlarıma Toplu İş Sözleşmesi hayırlı olsun. Çalışmak onlardan alın terlerinin karşılığını vermek bizden. Kasabamızın her ferdini olduğu gibi belediye personelimizide düşünerek yaptığımız toplu iş sözleşmesinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.