Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı, 24-26. Dönem Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, birtakım ziyaretlerde bulunmak için Nevşehir’deydi. 

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği NESİAD Buluşmaları’nın Ocak ayı programına katılan Gizligider, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın şehirde gerçekleştirdiği faaliyet ve projelerine ilişkin bilgi verdi. Özellikle Kozaklı Tarıma Dayalı Sera OSB’nin temelinin Nisan ayında atılacağını müjdeleyen Gizlgider, Bayramhacılı Sulaması İşi ve  Nevşehir İçme Suyu Hattı Yenilenmesi İşi’nin de 2023 yılı Yatırım Programına alındığını belirtti.  

Ardından Karapınar Beldesine gelen Ebubekir Gizlgider, burada Belde Belediye Başkanı Yasin Güneş ile beraber Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kur'an Kursu’nda hafızlık eğitimine devam eden yavrularımızla buluştu.  

Kuran Kursu’nun mescidinde eğitim gören talebeler ile uzun süre sohbet ederek, öğrencilerin sorularını yanıtlayan Gizligider eğitim gören yavrularımızın her birine kitap hediye etti. Yaklaşık 2 saat boyunca çocuklarla vakit geçiren Ebubekir Gizligider, talebeler ile yediği akşam yemeğinin ardından Kuran Kursundan ayrıldı.