Nevşehir'in Kozaklı ilçesine bağlı Taşlıhüyük Köyünde yaşayan ve köylerine park yapılmasının hayalini kuran çocukların hayali Köy Muhtarı Hakkı Solmaz'ın girişimleri sonucu gerçeğe dönüştürüldü.

Taşlıhüyük köyünde yaşayan çocuklar, Muhtar amcaları Hakkı Solmaz'dan köylerine oyun parkı yapılmasını istediler. Bunun üzerine harekete geçen Muhtar Solmaz çocukların bu taleplerini, geçtiğimiz günlerde köy ziyaretlerinde AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e iletti. 

Çok kısa bir süre içerisinde talepleri karşılık bulan Taşlıhüyük Köyü Muhtarı Hakkı Solmaz yaptığı açıklamasında; “Köyümüz çocuklarının oyun ve eğlence ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni bir oyun parkına gerek duyduğumuzu ilettiğimiz Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz sağolsun çocuklarımızı sevindirdi. Bugün, İl Özel İdaresi tarafından sağlanan oyun parkı malzemeleri köyümüze getirilerek kurulmuştur” dedi.

Köyde artık çamurların içinde değil de yeni kurulan parkta oynayan çocuklar şimdi çok mutlu...

Muhtar Hakkı Solmaz oyun parkı için teşekkür etti.

Taşlıhüyük Muhtarı Hakkı Solmaz; "Allah devletimize zeval vermesin. Bizlerin ve çocuklarımızın yüzlerini güldüren Sayın Miiletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e Valimiz Sayın İnci Sezer Becel'e, Sayın İl Başkanı Ali Kemikkıran beye, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Kamil Duru beye, İGM Başkanı Gürbüz Dinç beye, ilçe Başkanı Orhan Uçar ve Encümen Atilla Şen beye köyüm ve şahsım adına teşekür ederim" dedi.