Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında Belediye Başkanı Ercan Selvi'nin talimatıyla, sondajla çıkan içme suyu yüzleri güldürdü.

Tatlarin'de içme suyu sorunu yaşanmayacak ...

Konu hakkında açıklamada bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi; "Müjdeler olsun tüm kasabamıza dünkü kuyularımızdan yapmış olduğumuz bağlantılardan sonra bugünde hatta ki denememizi gerçekleştirdik çok şükür. Hiç sıkıntısız istediğimiz randumanda sularımızı akıtıp denemesini gerçekleştirdik. Birkaç günede depo bağlantımızı gerçekleştireceğiz inşallah. İlerideki yıllarda su sorunu yaşamayacağız." dedi.

Başkan selvi; "Bizlere bu konuda yardımlarını esirgemeyen Devlet büyüklerimize, Milletvekillerimize, tüm kamu kurumlarına, hayırsever insanlarımıza, eksvatör desteği sağlayan Göreme Belediye Başkanımıza, çeşitli konularda yardımlarını esirgemeyen İl Özel idaremize ve Başkanlarımıza Nevşehir Belediyemize emeğini esirgemeyen gece gündüz çalışan Belediyemiz personellerimize daha da ismini unutmuş olabileceğimiz emeği geçen herkese şahsım ve Kasabam adına ayrı ayrı teşekür ederim" dedi.