Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı,Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan,Türk Kızılay Nevşehir şubesinde Şube Yötim Kurulu Üyeleri,İlçe Temsilcileri,Genç Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri,Kızılay Kadın yönetimiyle ve gönüllülerle bir araya geldi. 

Ziyaretine 2 yıl önce açılışı yapılan 2000m2 lik hizmet binası,kan bağış merkezi,Kızılay Nevşehir butik mağazalarıyla başlayan Kerem Kınık,Nevşehir Şubesi tarafından şehrimize kazandırılacak olan Gönüllü Merkezi inşaatınıda inceleyerek ilerleyiş hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Ziyarette Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’ten yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Kınık ‘ 

Türk Kızılayımızın Nevşehir Şubesinin insani yardım, toplum sağlığı ve afet temelli kapasitelerini artırmak için şehrimize önemli yatırımlarımız olacak” dedi. Dr. Kerem Kınık, "Nevşehir potansiyeli çok yüksek olan bir şehrimiz. Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanımız Ercan Civelek ve yönetiminin de bu şehrin potansiyelini seferber etmesiyle beraber bu anlamda Türk Kızılay faaliyetlerimiz canlanmış oldu. Bundan sonra da çabalarımıza devam edeceğiz. Kızılay'ın hem hayır faaliyetleri hem de gelir getirici faaliyetleri açısından Nevşehir gerçekten bereketli bir ilimiz. İç Anadolunun göbeğinde Hacı Bektaş Veli diyarına yakışır bir potansiyelle bize destek veriyor. Biz de merkezden elimizden geldiği kadar bu faaliyetleri artırmaya gayret ediyoruz. Bunun dışında da Türk Kızılay'ın Nevşehir’deki projelerini Ercan başkanımızın koordinesinde arttırmaya devam edeceğiz." Dedi 

Türk Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ziyaret sebebiyle duyduğu memnuıniyetleri iletirken,2018 yılı aralık ayıp itibariyle göreve geldiğimizden bu yana şube bütçemizi 10 kat büyütmüş bulunmaktayız,şehrimize 2000m2lik yeni şube binası,son teknoloji kan bağış merkezi ve ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanabileceği 2 butik mağaza kurarak hizmet alanımızı genişletmiştik güçlü Genç Kızılay ve Kızılay Kadın teşkilatları kurarak hizmetlerimizi ilimizin her noktasına ulaştırmaya vesile olduk,ve çalışmalarımıza ara  vermeden toplumsal direnci yükseltmek üzere faaliyetlerimize devam edeceğiz diyerek sözlerine devam etti 

Sayın Genel Başkanımız Kerem Kınık ve yönetim kurulu üyelerine başarılı yönetimleri ve şehrimize olan desteklerinden ötürü şükranlarımızı sunarız,bundan sonraki süreçte şehrimize yeni yatırımlarımızı ve projelerimizi gerçekleştirmek adına istişarelerimiz artarak devam edecektir. 

Diyerek sözlerini bitirdi. 

Programın ardından Başkan Civelek, Genel Başkan Kınık’a hediye takdiminde bulundu