Dr. Tamer Çiçek, yarın akşam Kapadokya’daki acentalarla yemekli toplantıda biraraya gelecek. Çiçek, acentaların sorunlarını dinleyecek, kendi projelerini anlatacak.

Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi lideri ve TÜRSAB Başkan Adayı Tamer Çiçek, son iki dönemdir görmezden gelinen Kapadokya’daki seyahat acentaları ile biraraya geliyor. 22 Eylül Perşembe akşamı Yunak Evleri’nde yemekli bir organizasyonda acentaların sorunlarını dinleyecek olan Çiçek, yönetime geldiklerinde yapacakları hizmetler hakkında bilgi de verecek.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Çiçek, Kapadokya’nın Türkiye turizmi için oldukça büyük öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, “Ancak Kapadokya’daki acentalar son iki dönemdir kendi kaderlerine terk edilmekten öte adeta görmezden gelindi. Bütün sorunlar uzlaşma ile çözülebilecekken, TÜRSAB yönetimi diyalog yönünde en ufak bir adım atmadı ve acentaların çığlıklarını duymazdan geldi. Bugün Kapadokya’daki acentalarımız büyük bir hüsranla karşı karşıya. Ancak şunu bilmeliler ki, bu sıkıntıların sebebi kesinlikle kendileri değil, TÜRSAB yönetimidir. Biz yönetime geldiğimiz zaman ivedilikle buradaki sorunlara el atacağız ve bir uzlaşı zemini oluşturarak bu sıkıntıların sonlanmasını sağlayacağız” diye konuştu.