Ürgüp İHH gönüllülerince, Suriye’nin iç kesimlerinde “Çocuklar çadırlarda üşümesin” sloganıyla soba temin kampanyası başlatıldı.

Suriye’de 11 yıldır süren savaşın yanı sıra yaklaşın çetin kış şartları sınırın öte yakasındaki insanları yorgun düşürüyor. Özellikle çocuk ve yaşlılar açısından içinden çıkılmaz bir mücadeleye dönüşen ortam, hayırseverlerin destekleri ile en azından yaşanabilir bir hale getirilebiliyor.
Ürgüp İHH ekipleri, çadırlarda yaşam savaşı süren insanların, kaldıkları çadırlarda ısınabilmelerini sağlamak amacıyla “soba” kampanyası düzenledi.

Temin edilen sobalar, Suriye’deki Bab’ul İman Yetimhanesi ve çocukların bulunduğu çadırlara kurulacak.
Bir soba bedelinin 270 TL olarak belirlendiği kampanyaya destek vermek isteyenler aşağıdaki numaradan ilgililere ulaşarak detaylı bilgi alabilir.
0541 788 07 50
0545 477 96 21
0506 547 19 98

Maddi imkansızlıklar sebebiyle ısınma sorununu çözemeyen yüz binlerce aile var. Yağmur yağdığında kamplar çamurla doluyor ve çadırdan çıkıp yürümek dahi mümkün olmuyor.
Kış kapıda. Milyonlarca ihtiyaç sahibi yolumuzu gözlüyor. Bağışlarınızla, kardeşlerimizi dondurucu soğuklara karşı yalnız bırakmayalım.